Inbreker op de vlucht tegengehouden door omstanders

Een 30-jarige Leidenaar brak in bij een woning aan de Nonnensteeg, terwijl zijn kompaan op de uitkijk stond. Een alerte getuige zag hoe de Leidenaar het raam binnendrong en belde de politie. De twee mannen gingen ervandoor, maar een andere getuige meldde aan de politie waar ze zich bevonden. Toen de inbreker wegrende richting het Rapenburg, werd hij op de kruising met de Kolfmakersteeg tegengehouden door omstanders en door de politie ingerekend. De handlanger van de inbreker werd niet meer aangetroffen. Een sporttas met de gestolen laptop is teruggevonden aan de Vollersgracht. De politie zet haar onderzoek voort en vraagt getuigen, die nog niet gehoord zijn, contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×