Fotowedstrijd gemeente ‘Leven in Leiden’

De gemeente organiseert een fotowedstrijd genaamd `Leven in Leiden’. Dat is ook de naam van de sociaal-maatschappelijke structuurvisie die de gemeente gaat opstellen. Die visie speelt in op de trends en ontwikkelingen voor Leiden tot het jaar 2025. Bij het maken van de visie, wil de gemeente foto’s van de Sleutelstad en de inwoners gebruiken. Daarom wordt er een fotowedstrijd georganiseerd, waaraan iedereen kan deelnemen. De structuurvisie gaat over thema’s die de stad maken en raken. Deelnemers aan de wedstrijd mogen zelf één van de vier thema’s kiezen. Die thema’s zijn: de Leidse inwoners; De sociale infrastructuur van Leiden (gezondheid en welzijn, onderwijs, cultuur, sport en bewegen); Wonen en leefomgeving in Leiden; Economie en arbeidsmarkt in Leiden. De winnaar per thema ontvangt €50. Bovendien worden de beste foto’s in het visiedocument opgenomen.

De spelregels staan op www.leiden.nl/leveninleiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×