Gezondheidscontrole en voetanalyse tijdens inloopmiddag Activite

Volgende week vrijdag organiseert thuiszorgorganisatie Activite een inloopmiddag. Belangstellenden zijn tussen 14.00 en 16.00 uur welkom op Burgravenlaan 250. Voorzien van koffie of thee en wat lekkers, kunnen bezoekers kennismaken met een aantal diensten van Activite. Er zijn klantadviseurs aanwezig om de verschillende diensten toe te lichten. Podoloog Wim van Zijp is aanwezig voor een gratis korte voetanalyse. Veel lichamelijke klachten ontstaan door verkeerde belasting op de voeten. Na de analyse, geeft Van Zijp vrijblijvend advies. Bij de wijkverpleegkundigen kunnen bezoekers terecht voor een controle van bloedsuiker en bloeddruk, verpleegkundig advies en meer informatie over de Gezondheidscontrole.

Ook zijn er een thuiszorgwinkel en een speciaalzaak met alles op het gebied van aangepast schoeisel aanwezig.

De inloopmiddag is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×