Drie vechtersbazen opgepakt

Zaterdag, rond 05.30 uur, kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Hogewoerd. Een 27-jarige man uit Voorschoten had een ruit ingeslagen en de portier een mep verkocht, omdat hij en zijn vrienden niet meer naar binnen mochten. Terwijl de portier de agressieveling in bedwang probeerde te houden, bemoeiden allerlei omstanders zich met de zaak en ontstond een vechtpartij. Bij de aanhouding van de 27-jarige moesten agenten gebruik maken van pepperspray. Een 28-jarige man uit Leidschendam bemoeide zich met de aanhouding en voldeed niet aan de vordering van de politie om weg te gaan. Omdat hij zich bleef verzetten werd hij eveneens aangehouden. De derde persoon, een 50-jarige Leidenaar, werd aangehouden, omdat hij een stroomstootwapen in zijn bezit had.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×