Afsluiting Schipholweg en Flemingstraat

Vanaf aanstaande maandag is het kruispunt Gooimeerlaan-Willem de Zwijgerlaan weer open. De werkzaamheden worden voortgezet op de Schipholweg. Tussen 4 en 29 juli is de Schipholweg afgesloten van de Willem de Zwijgerlaan en vervalt de aansluiting van de Flemingstraat op de Willem de Zwijgerlaan. Tijdens de afsluiting kan het autoverkeer alleen van en naar Oegstgeest rijden. Automobilisten worden omgeleid via de Oegstgeesterweg, Warmonderweg en Rijnsburgerweg. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de Schipholweg. De wijk Nieuw Leyden is per auto alleen toegankelijk via de Maresingel. Vanaf de kruising met de Gooimeerlaan komt er een tijdelijke inrit voor Nieuw Leyden. Het verkeer kan de wijk uit via de Maresingel. 

In verband met de afsluiting van de kruising Willem de Zwijgerlaan/Schipholweg, rijden tussen 4 en 29 juli lijnen 39, 48 en 249 om via de Langegracht en Surinamestraat. De haltes LUMC, Schipholweg en Kooilaan komen hiermee te vervallen. Omdat lijn 45 is ingekort en niet verder dan Leiden Centraal rijdt, zet Connexxion op het traject Leiden centraal – Leiden Merenwijk pendelbussen in.

Meer informatie staat op www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×