Regenbogen kleuren onweerslucht

Gisteravond voeren 25 Regenbogen de Sleutelstad binnen in het kader van het eerste ‘Nationaal Regenboog Evenement Hollandse Utrechtse Plassen in het Groene Hart’. De lucht werd al angstvallig in de gaten gehouden vanwege het dreigende noodweer, dat uiteindelijk boven Leiden nog wel meeviel. Wel kwamen de laatste boten binnen in de stromende regen. Het festival, met een uitgebreid programma loopt vanaf vandaag tot en met 3 juli. Het evenement wordt gehouden op de Kagerplassen, het Braassemermeer, de Westeinderplassen, de Vinkeveense Plassen en de Nieuwkoopse Plassen. Meer info en volledig programma: www.nationaalregenboogevenement.nl  (Foto’s: Emile van Aelst)

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×