Volgeboekt Leiden Chess Tournament sterker dan ooit

Met 160 deelnemers heeft het vijfde Leiden Chess Tournament het sterkste deelnemersveld ooit. Het toernooi is volledig volgeboekt en naast meer dan 10 grootmeesters en 15 meesters zullen zo’n 30 titelhouders aanwezig zijn, die met name het aanstormende schaaktalent de mogelijkheid bieden om titelnormen te scoren. De Leidse eer wordt verdedigd door grootmeester Erik van den Doel, die zich voor het missen van de toernooiwinst van vorig jaar graag wil revancheren. De officiële opening vindt plaats op donderdagavond 7 juli om 19.00 uur met een minimatch tussen de grootmeesters Jan Timman en Anish Giri.

De speelronden beginnen in het weekeinde om 13.00 uur en op weekdagen om 19.00 uur, behalve woensdag 13 juli, dat is een rustdag in het toernooi. De slotronde op zondag 17 juli begint om 11.00 uur.
Locatie Denksportcentrum, Robijnstraat 4, Leiden.

Meer info en volledig programma: www.leidenchess.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×