Kinderen vermaken zich uitstekend in het Jeugddorp, foto: PR.

Magisch Jeugddorp weer boordevol leuke activiteiten

Op woensdagmiddag 20 juli zal locoburgemeester Robert Strijk de aftrap geven voor de start van het Magische Jeugddorp. Deze leuke activiteiten voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, staan dit maal in het teken van het leven onder- én boven water: Van piraten en zeemeerminnen tot walvissen. Twee weken lang kunnen de kinderen genieten van allerlei spelletjes, workshops, kruiden zoeken, broodjes bakken en nog veel meer. Het Jeugddorp wordt georganiseerd door Libertas Leiden en is te vinden aan de Voorschoterweg, naast zwembad de Vliet. Het is mogelijk om vanaf een buurtcentrum op de speciale bus te stappen. Meer info: www.libertasleiden.nl of telefonisch: 06-52 39 38 47.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×