Stadsnatuurboekje ‘Voor elk wat Wil(d)s’

Vanaf aanstaande maandag is het stadsnatuurboekje `Voor elk wat Wil(d)s’ verkrijgbaar. Gisteren ontving Frank de Wit het eerste exemplaar. `Voor elk wat wil(d)s’ is het zevende deel uit de serie `Leiden lekker wild, over natuur in de stad’. In dit deel staat biodiversiteit centraal. Voor het eerst in de serie wordt er ook over de gemeentegrens gekeken. Het boekje bevat verhalen van natuurliefhebbers en professionals die vertellen wat de natuur voor hen betekent en hoe ze er mee omgaan. Verder bevat het boekje allerlei tips over het zorgen voor meer biodiversiteit in de stad en groene wetenswaardigheden. Binnenkort is het boekje gratis af te halen bij de balies van het stadhuis en het Stadsbouwhuis.     

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×