Officiële opening van ‘'t Was Goed’

Vanavond om 19.30 uur vindt de officiële opening plaats van het project ‘’t Was Goed’ aan de Boshuizerkade. Het project, georganiseerd door de stichting Peen en Ui, houdt drie dagen herinneringen, verhalen, kunst en performances in, als een uitbundig eerbetoon aan twee flats, die gesloopt worden. Na de opening maken Roggeveen|Olijerhoek hun opwachting met de theatrale rondleiding ‘Loop toch nooit je moeders deur voorbij’ over Jerry Bey, de jongere broer van onze eigen Zangeres Zonder Naam. Daarna speelt Levend Lijf ‘Hete kolen’ (een feest van silhouetten!) en is het tevens ‘kijkdag’ voor de grote inboedelveiling van Kuiper en Berbée. Iedereen is welkom! Meer info en volledig programma: www.peenenui.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×