Diac scoort bij Gastvrijheid met Sterren

Het Diaconessenhuis wordt opnieuw genoemd in de gids Gastvrijheidszorg

met Sterren. Het ziekenhuis heeft drie van de vier sterren voor service en gastvrijheid gekregen, en staat in de categorie ziekenhuizen op de tiende plaats. Ruim 200 zorginstellingen namen deel aan Gastvrijheidszorg met sterren. Dit is een beoordelingsysteem waarbij de kwaliteit van het eten en drinken, de ambiance en de gastvrijheid in de deelnemende huizen worden beoordeeld. De zorginstellingen krijgen inspecteurs op bezoek, maar ook het oordeel van de patiënten wordt meegewogen. Zaken die in het juryrapport geroemd worden, zijn onder andere de hulpvaardige gastvrouwen, Massages voor patiënten, maaltijdservering uit de buffetwagen en de huiselijke sfeer. Het Diac is trots op de sterren en heeft patiënten en medewerkers op taart getrakteerd. In de hal hangt de plaquette behorend bij de sterren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×