Eva van Harten Nederlands Kampioen Schaken

De in 2003 geboren Eva van Harten mag zich Nederlands Kampioen Schaken noemen. De Leidse die bij Op Eigen Wieken schaakt, nam afgelopen weekend deel aan de Nationale Pupillendag van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, die bij schaakvereniging De Pion in Roosendaal plaatsvond. Van Harten kon al haar tegenstanders in de categorie tot 8 jaar de baas en eindigde op de eerste plaats. De tweede prijs in deze categorie ging naar Alba Camacho, die schaakt bij SV Leiderdorp.

De Nationale Pupillendag wordt jaarlijks gehouden, en is bedoeld voor jeugdschakers die in de regionale voorrondes de eerste en tweede plaats gewonnen hebben.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×