Samenwerking Rijnlands Revalidatie Centrum en Topaz

Het Rijnlands Revalidatie Centrum en Topaz hebben dinsdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het revalidatiecentrum en de zorginstelling willen hun krachten bundelen, om er zo voor te zorgen dat patiënten die in het ziekenhuis behandeld zijn, nog sneller een plek krijgen bij het RRC of Topaz. Door hier zo snel mogelijk een gedegen besluit over te nemen, kan de patiënt nog sneller beginnen aan de revalidatie of de herstellende behandeling. Het RRC en Topaz zijn geen onbekenden voor elkaar. De twee instellingen werken al samen op onder andere het gebied van hartrevalidatie en ketenzorg voor CVA-patiënten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×