Open Dag op bouwterrein Groenoord

Mensen, die geïnteresseerd zijn in een woning in de nieuwe wijk Groenoord, kunnen op zaterdag 9 juli een kijkje komen nemen. Nu de overdrachtsbelasting voor het komende jaar drastisch verlaagd is, komt een Singelwoning, of een Poorterswoning misschien wat dichterbij. Tussen 11.30 en 14.00 uur geeft Ouwehand Bouw een uitleg op de bouwplaats waar de Waterwoningen al vorm krijgen. Daarnaast geven makelaars in het informatiecentrum uitleg over alle beschikbare woningtypes en tarieven. De eerste woningen worden in het eerste kwartaal van 2012 opgeleverd. Wie wil komen kijken moet zich eerst aanmelden bij het informatiecentrum aan de Gooimeerlaan 1b. Ook kinderen zijn van harte welkom en worden door Groenoord getrakteerd op ijs.
( Waterwoningen in aanbouw, foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×