Boekbinderij, foto: LAFV.

Fototentoonstelling Leidse ambachtslieden in Zorgcentrum Groenhoven

Op vrijdag 15 juli om 15.30 uur zal Patricia Garcia de fototentoonstelling over Leidse ambachtslieden openen in de bibliotheek van Zorgcentrum Groenhoven (Witte Rozenstraat 21) De Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) heeft 30 ambachtslieden in hun werk gefotografeerd, zoals een meubelrestaurateur, een maatschoenmaker en een molenaar tot meer bijzondere ambachten als een vioolbouwer en een suikerwerker. De fotografen zijn met de ambachtslieden in contact gekomen door bemiddeling van de STAL, (de Stichting Levend Ambacht Leiden). STAL heeft een fotoboek uitgegeven onder de titel ‘Leids vakwerk’. Dit boek is verkrijgbaar in de boekwinkel en bij www.stiel-leiden.nl

De expositie loopt van vrijdag 15 juli tot woensdag 19 oktober en is dagelijks geopend van 10 uur tot 20.30 uur.

Voor meer informatie: www.lafv.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×