Drukke repetities voor ‘Werfpop, de Rockopera’

Omdat Werfpop dit jaar haar 30-jarig bestaan viert krijgt het festival een extra feestelijk tintje met een speciale Rockopera. Op zaterdag 9 juli, de avond voor het festival, wordt om 21.30 uur in de Leidse Hout  ‘Werfpop, de Rockopera’ opgevoerd. Dit unieke project gaat over 30 jaar Werfpop met muziek, dans, toneel, videoprojecties en ‘special effects’. Het wordt een spectaculaire voorstelling met muziek van bands die de afgelopen 30 jaar op Werfpop gespeeld hebben. Aan de voorstelling doen onder andere mee: cabaretier Vincent Bijlo, Ludwig Smith, Rob Wiedijk, het Koor Dames Stemband&Ko, Pieter de Mast, Wouter Kiers, Daniel de Jongh (Textures), de rappers van Vlijmscherp, breakdancecrew Spinning Keys, wethouder Jan-Jaap de Haan, Marco Hilgeman, TV West weerman Huub Mizee en nog vele anderen. Ze worden begeleid door de Werfpoperaband met Martijn Groen, Hein Linger, Joost van der Graaf en Ewald Ebing, De regie is in handen van Bart Vieveen, muzikaal coördinator is Marc Baronner (ex-Kraak & Smaak), de videoprojecties zijn van Jos Agasi en Jurjen Alkema en het decor van Andrea Dröes. De toegang bedraagt € 7,50. Meer info en bestellen van kaarten: www.werfpop.nl
(De blinde cabaretier Vincent Bijlo leest zijn songtekst via zijn speciale brailleapparaat tijdens de repetities, foto: PR.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×