Leerlingen dansgroep BplusC treden op tijdens jeugdfestival Oxford

Zaterdag 23 juli zal een dansgroep van leerlingen van BplusC de dansvoorstelling ‘Dutch Moods’ verzorgen tijdens het ‘Mesh – Oxford International Youth Arts Festival 2011’. De dansers, in de leeftijd van 13 tot 18 jaar, voeren een zelfgemaakte choreografie uit, die uitdrukking geeft aan Nederlandse gewoonten en typeringen. Deelname aan dit festival is gerealiseerd het kader van de 65-jarige stedenband tussen Leiden en Oxford. Het festival duurt tien dagen waarin jongeren uit onder andere Engeland, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Israël en Rusland shows, straattheater en parades verzorgen.

Meer info: www.pegasustheatre.org

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×