Meer dan 4000 petities voor Popunie

Na de start op 11 juni jl. zijn er al meer dan 4.000 petities getekend voor de Popunie, de organisatie voor amateurpopmuziek in Zuid-Holland. Naast het binnenhalen van handtekeningen op festivals is de petitie sinds 20 juni ook online tekenbaar. Popunie wordt door de bezuinigingen met opheffing bedreigd en projecten als de Grote Prijs van Zuid-Holland, de Speaker, de High School Music Competition, PopKids, TurbulenT en het Promotieplan dreigen te verdwijnen. Ook ondersteuning aan popmuzikanten, gemeenten, organisaties en festivals als Werfpop, Wantijpop, Westerpop, Vlietpop en tientallen kleinere festivals in Zuid-Holland komt op de tocht te staan. Tot 1 september kan men de petitie steunen via: //popunie.petities.nl

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×