Foto: PR.

Ontmoetingsplein in Surinamestraat

De Surinamestraat beschikt sinds kort over een ontmoetingsplein, waar de bezoekers ook in beweging kunnen komen. De oude wipkippen die op Het plein achter het pand aan Surinamestraat 238 stonden, zijn op verzoek van de bewoners verwijderd en vervangen door meer groen. Het terreintje is verder voorzien van tien plantenbakken en een ouderenbank, die door de gemeente geregeld zijn. Ook staan er een picknickset en twee fitnesstoestellen. Op die manier kunnen de bewoners niet alleen gezellig een praatje met elkaar maken, maar ook in beweging komen. In september wordt het plein officieel geopend. Het is een initiatief van Portaal, buurtbewoners en Leiden Buitengewoon Veilig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×