Kapot remlicht leidt tot aanhouding verdacht drietal

Een defect remlicht en een kapotte zijspiegel hebben een drietal dat vannacht met ilegale praktijken bezig was, parten gespeeld. De politie hield de auto waarin de drie zaten om 04.20 uur op de Acaciastraat aan, vanwege de kapotte spiegel en het remlicht dat het niet deed. Tijdens die aanhouding probeerde één van de inzittende, een 41-jarige Zoetermeerder, een zakje met 29 bolletjes harddrugs in de auto te verstoppen. Hij deed dat zo opvallend, dat het de agenten niet ontging. Ze besloten de wagen dan ook te doorzoeken, en met succes. Ze vonden een tas met meerdere mobieltjes, een laptop en een navigatiesysteem. Op de achterbank van de auto lagen een tweede laptop, een Ipod en een mobieltje. Toen bleek dat één van de telefoons eerder gestolen was, werden de Zoetermeerder, en de twee andere inzittenden, een 37-jarige Leidse en een 51-jarige man uit Den Haag, aangehouden.De spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×