Magisch Jeugddorp opent de poort

Van aanstaande maandag tot en met vrijdag 29 juli is het Magisch Jeugddorp geopend. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen er van alles doen. Ze kunnen een hut bouwen, sporten, knutselen of meedoen aan spelletjes en toneelstukjes. Daarnaast worden er wekelijks verschillende workshops georganiseerd, zoals het vangen van waterdiertjes, dansen of ontdekkingen doen in het proeflab. Het thema van het Jeugddorp is dit jaar het leven boven en onder water. Dat is te zien aan de zeemeerminnen, piraten en walvissen.

Het Jeugddorp ligt aan de Voorschoterweg, naast Zwembad de Vliet. Wie niet gebracht kan worden, kan mee met de gratis bus. Er zijn opstapplaatsen bij verschillende buurtcentra. Meer informatie staat op www.libertasleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×