Onderhoudswerkzaamheden N448

Op 15 augustus begint de provincie met groot onderhoud aan de N448. De werkzaamheden vinden plaats op de Papeweg en Papelaan, tussen de N44 bij Wassenaar en de Dobbeweg in Voorschoten. De oude deklaag wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt. De verlichting langs de weg wordt verbeterd. Ook past de provincie de kruising met de Rijksstraatweg (N44) aan. Er komt verder een extra afslag naar Leiden. Het kruispunt ter hoogte van de Raaphorst en de Vinkelaan wordt overzichtelijker gemaakt. Daarnaast verwijdert of verplaatst de provincie gevaarlijke obstakels langs de weg. Dit betekent ook dat een aantal bomen moet worden gekapt. Andere bomen zullen door middel van een vangrail worden afgeschermd, zodat ze kunnen blijven staan. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind november. Op werkdagen tussen 20.00 uur en 6.00 uur en in een aantal weekenden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Overdag is de hoofdrijbaan te gebruiken. Wel wordt dan aan de parallelweg gewerkt. Tijdens de werkzaamheden ’s nachts en in het weekend is de N448 afgesloten en wordt doorgaand verkeer omgeleid. Op www.zuid-holland.nl/n448 staat meer informatie.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×