Leidse beeldhouwer en Noordwijkse schilder te gast in het Oude Raadhuis

In de galerie Het Oude Raadhuis van Warmond is binnenkort een duo-expositie te zien van de Leidse beeldhouwer Elly Verhoog en de Noordwijkse schilder Henriëtte Kors. Verhoog laat doormiddel van abstrahering menselijke emoties zien in diverse steensoorten, waarbij zij het ruwe materiaal bewerkt tot zachte rondingen. Kors geeft op grote doeken in olieverf haar fascinatie voor strand en zee weer. De expositie wordt op zondag 31 juli om 16.00 uur geopend door Dick Verbeek en is te zien tot en met 28 augustus. Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl  ( Herhaald ritme, olieverf op linnen, Henriëtte Kors, foto: PR.)

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×