Nieuw Leids festival in Oriëntaalse sferen

Maar liefst drie dagen lang kunnen liefhebbers en geïnteresseerden genieten van workshops, optredens, live muziek, open podium, Miss Summer Bellydance competitie, een oosterse bazaar en feesten in Oriëntaalse sferen. Het festival, georganiseerd door de Leids-Armeense Anusch Alawerdian, start op 5 augustus met inspirerende workshops. De dag daarna wordt een wervelende galashow, ‘The Bellydance Spectacle’ gegeven in de Leidse Stadsgehoorzaal. Zondagavond 7 augustus kunnen bezoekers genieten van een spetterende ‘Summer Bellydance Lounge’ met bekende sterren als top zanger Ramy Lapache en zijn band (Marokko/NL), en de drummer Phoenix Lucas (Argentinië). Ook een andere speciale gast zal Danssalon In Casa in vuur en vlam zetten: DJ Alx van Bellyhouse uit New York.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.summerbellydancefestival.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×