Zwemmen in water van Vlietland nog steeds veilig

Volgens Recreatiecentrum Vlietland B.V. is de berichtgeving in verschillende kranten over de alarmerende toestand van de waterkwaliteit van de recreatieplassen bij Vlietland, onjuist! Op de website van de Provincie Zuid-Holland staat niets ten nadele van het zwemmen vanaf het badstrand aan de oostzijde van Vlietland en het surfstrand aan de westkant. Ook vanaf de naturistenstranden in Vlietland kan veilig en goed gezwommen worden. Op de website van de Provincie Zuid-Holland staat alleen een waarschuwing waaruit blijkt dat er blauwalgen voorkomen in de kleine excentrisch in het noorden van Vlietland gelegen spartelvijver. Ook hier is geen zwemverbod ingesteld. Meer info: www.zuid-holland.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×