Soroptimistclub Leiden Aurora verrast Leidse Voedselbank

Dankzij Soroptimistclub Leiden Aurora kan de Voedselbank Leiden en omstreken haar 450 cliënten komende week blij maken met een groot aantal extra artikelen. De club danste het geld bij elkaar op de drukbezochte ‘Dance for Food’, dat zij op 13 mei organiseerde in Scheltema en ook de opbrengst van een vrijmarkt ging naar dit goede doel. Het geld werd omgezet in 450 literflessen zonnebloemolie, 450 pakken wasmiddel van 2 KG, 450 pondspakken koffie en 450 kilo rijst. De reuze verrassing werd afgelopen woensdag overhandigd bij Albert Heijn in Warmond. Leiden Aurora, met 25 leden uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Warmond, maakt deel uit van Soroptimist International, een wereldwijde organisatie van vrouwen die zich inzet voor verbetering van de rechten van de vrouw, mensenrechten voor iedereen, gelijke kansen, ontwikkeling en vrede.

(V.l.n.r.: Yolanda Kerkvliet, Willemijn Veen, Nicky Vos (leden SI-club Leiden Aurora) en Hans Oudshoorn, eigenaar AH Warmond, foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×