Alleen vandaag te koop via Goeiemode.nl: t-shirts van Barry Badpak in een dames- en een herenuitvoering.

Alleen vandaag: Barry Badpak shirts landelijk te koop via Goeiemode.nl

Tot nu toe waren de t-shirts van de in snel tempo razend populair wordende nieuwste Leidse rage ‘Barry Badpak‘ alleen te koop in café De Hut van Ome Henne, waar in de jaren 80 ook Rubberen Robbie furore maakte. Alleen vandaag biedt het onlangs naar Leiden verhuisde Goeiemode.nl de shirts ook landelijk aan. Het eerste nummer van Barry Badpak, Kamelenteen, wordt al weken niet alleen in de Leidse regio veelvuldig op de radio gedraaid, maar ook op een flink aantal landelijke zenders waaronder Q-Music en Veronica.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×