Jonge automobiliste raakt onwel en veroorzaakt twee aanrijdingen

Afgelopen zaterdag, rond 17.45 uur, raakte een echtpaar van 57 en 58 jaar gewond bij een aanrijding op de rotonde Laan van Verhof/Rijnsburgerweg, doordat een 29-jarige automobiliste uit Rijnsburg hun auto ramde. De jonge vrouw is een beginnend bestuurster en was vermoedelijk onwel geworden. De auto van het echtpaar kantelde en de man en vrouw raakten bekneld. Een traumahelikopter was ter plaatse om medische assistentie te verlenen en zij werden met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC. De Rijnsburgse, die zelf ongedeerd bleef, had kort daarvoor ook nog een andere auto geraakt. De zaak wordt nader onderzocht en het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×