Misli Kaya, foto: PR.

Misli Kaya mogelijk mbo-Uitblinker van Nederland

Misli Kaya, student bij het Middelbaar Laboratorium Onderwijs van ROC Leiden, maakt kans op de titel “mbo-Uitblinker van Nederland”. Samen met uitblinkers uit het hele land, zal ze op vier oktober aanwezig zijn op het Uitblinkersgala in Amsterdam. Daar zal bekend gemaakt worden naar wie de titel gaat. Misli werd op 28 april van dit jaar door een vakjury uitgeroepen tot dé mbo-uitblinker van ROC Leiden. De nu 7 jaar in Nederland wonende studente, is volgens de voorzitter van de Uitblinkersjury, Jan Jaap de Haan, de titel waardig. Ze spreekt de Nederlandse taal vloeiend en is een voorbeeld voor haar klasgenoten. Tijdens haar stage, runde zij in haar eentje een laboratorium. Na haar opleiding wil Kaya naar de universiteit. Wie vindt dat ze recht heeft op de uitblinkerstitel, kan een stem uitbrengen via www.ditismbo.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×