'Circus Werkplaats' bij museum Boerhaave, foto: PR.

Leuke uitstapjes binnen!

Voor mensen en vooral voor de kinderen, die verregend terug zijn gekeerd van de camping, of (nog) niet op vakantie gaan, is er van alles te doen in de Leidse musea. De weersverwachtingen voor de komende week blijven wat herfstachtig, dus wat te denken van een leuke ‘Circus Werkplaats’ in museum Boerhaave, een Archeologendiploma halen in museum van Oudheden, of een leuke workshop of speurtocht in museum Volkenkunde of Naturalis? Het aanbod van “binnenuitstapjes” is groot en bovendien zijn de rijksmusea voor kinderen tot en met 12 jaar gratis toegankelijk.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×