Pianist Maarten van Veen, foto: PR.

8ste editie HortusFestival in teken van Franz Liszt

Aanstaande woensdag gaat de 8ste editie van het HortusFestival van start. Tot en met 28 augustus zal er afwisselend in de Hortus in Leiden, in Amsterdam, in Utrecht en in Haren een zestal mooie concerten worden verzorgd in het teken van Franz Liszt. Deze beroemde componist is dit jaar 200 jaar geleden geboren. Naast zijn talent als componist en pianist schreef Liszt prachtige brieven, die de rode draad vormen voor zes mooie programma’s kamermuziek. Pianist Maarten van Veen en acteur Huib Ramaer brengen woensdag  ‘Brieven van een reiziger’ ten gehore. Meer info en volledig programma: www.hortus.leidenuniv.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×