Hortus genomineerd voor Rabobank Wensenfonds

De Leidse Hortus Botanicus heeft bij het Rabobank Wensenfonds een verzoek ingediend voor de aanschaf van zo’n 25 soorten nestkasten: uilenkasten, boomkruiperkasten, mussenvilla en dergelijke en de ontwikkeling en realisatie van een insectenhotel. De Hortus wil met dit project een stadsnatuurreservaat ontwikkelen. In totaal zijn er 53 wensen genomineerd, inclusief de Hortus. Het Rabobank Wensenfonds streeft ernaar zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Het exacte aantal is afhankelijk van de kosten van de wensen. Uiteindelijk kiezen bewoners van Leiden en omgeving welke wensen worden gerealiseerd. Men kan tot en met 31 augustus zijn of haar stem uitbrengen. De complete Hortuswens is na te lezen op de website van het Rabobank wensenfonds.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×