Stadse natuur, foto: PR.

'Voor elk wat Wil(d)s, biodiverse avonturen in en om de stad' gratis af te halen

Vanaf morgen is het boekje ‘Voor elk wat wil(d)s, biodiverse avonturen in en om de stad’ gratis af te halen bij de balies van het stadhuis en het Stadsbouwhuis in Leiden. Er was wat vertraging opgetreden in de levering, want het zou eigenlijk al een paar weken eerder beschikbaar zijn. Het boekje is het zevende deel van de serie ‘Leiden lekker wild, over natuur in de stad’ en in dit deel staat biodiversiteit centraal. Niet alleen de natuur in de Sleutelstad, maar ook rondom de gemeentegrens wordt besproken door zowel professionals als door enthousiaste vrijwilligers.
Er staan veel handige, groene tips in; een interessant en leuk boekwerkje!

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×