Auto-inbreker opgepakt

Vanmorgen om 05.15 uur heeft de politie een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van auto-inbraken. Even daarvoor ontving de politie een melding over verdachte personen, die zich ophielden in de wijk Poelgeest. Toen agenten op de Jac. P. Thijssenlaan kwamen zette één van hen het op een lopen en werd niet meer aangetroffen. Een tweede man werd in een opengebroken auto betrapt. De man weigerde uit de auto te komen en een schroevendraaier los te laten, die hij in zijn hand had. Er moest pepperspray aan te pas komen om de man in te kunnen rekenen. In zijn tas werden diverse gestolen navigatiesystemen en andere goederen aangetroffen. De spullen en meerdere stukken gereedschap werden in beslaggenomen. Vermoedelijk werd er in acht auto’s ingebroken. De politie doet verder onderzoek.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×