4pop Festival met gevarieerd programma

Op zaterdag 13 augustus gaat het grote 4pop Festival weer van start in het Burgemeester Berkhoutpark met voor elk wat wils. Zoals elk jaar is er een speciale artiest voor de kleintjes, leuke bands en bekende DJ’s. Als hoofdact voor de kinderen zal Keet (bekend als presentatrice van Telekids) een optreden verzorgen. Sidney Samson en Bingo Players zullen de grote artiesten zijn op dance gebied. Liefhebber van Ska, Reggea, Indie of New Wave kunnen genieten van ‘Mens Erger Je Niet’ en Kreatones. Helden uit eigen dorp en directe omgeving zijn er natuurlijk ook met Eduaro Ramirez, Randy Collé en Yritant. Het festival wordt geopend door DJ Nico met swingende rock uit de jaren ’70 en ’80. De coverband ‘Song Shakers’ trakteert het publiek op covers uit verschillende tijden. Meer info en volledig programma: www.4pop.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×