Wireless Leiden nu ook geschikt voor smartphones

Sinds kort is Wireless Leiden ook geschikt voor smartphones. Wie met de smartphone

Het internet op wil, kan het gratis netwerk gebruiken zonder speciale instellingen in te voeren. Dit is niet alleen handig voor Leidenaars, maar ook voor toeristen en buitenlandse bezoekers.

De speciale browserinstelling die nodig was voor het internetten via Wireless Leiden is lastig op mobieltjes en onbekend bij bezoekers. Inmiddels is een technische oplossing gevonden, die deze instelling onnodig maakt. Wireless Leiden ziet dat ongeveer een-derde van de gebruikers een mobieltje gebruikt. De verwachting is dat wifi een deel van de sterke groei van mobiel internetten zal moeten opvangen omdat de commerciele netten die groei niet kunnen bijbenen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×