Workshop schilderen, foto: PR.

Libertas Zomerfestival nog in volle gang

Het Libertas Zomerfestival, dat op 3 juli van start ging, is nog in volle gang. Er zijn tal van leuke activiteiten en uitstapjes, waar nog plaats is voor deelnemers. Sinds de start van het festival zijn veel Leidse senioren (en senioren van buurgemeenten) actief geweest, zowel op locatie als op stap. Naast optredens, zoals dat van Saskia & Serge, kon men meedoen met leuke workshops, als schilderen, druktechniek en sieraden maken. Met de bus werd een tocht naar Burgers Zoo ondernomen, of stapten de deelnemers op de fiets voor een ontspannen tochtje door de omgeving. Voor de Scootmobieltocht op 26 juli en 7 september kan men zich opgeven en dat geldt ook voor de bustocht naar Maarsen op 28 juli, of een vaartocht naar Katwijk en de Kagerplassen op 5 augustus en nog veel meer! Voor informatie en volledig overzicht van de activiteiten: www.libertasleiden.nl of bij de locaties van Libertas in de vorm van een boekje.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×