Foto: Volkenkunde.

De Leidse Boekenmarkt terug van weggeweest

Op zaterdag 30 juli zal de Leidse Boekenmarkt worden gehouden in de tuin van Museum Volkenkunde. Het museum heeft haar tuin aangeboden voor een maandelijkse boekenmarkt, die eerder door de gemeente was wegbezuinigd. Museum Volkenkunde betreurde dat de Sleutelstad deze belangrijke culturele markt kwijt was en zette zich hier voor in. De markt is uitgebreid met de stand van boekenwinkel Verre Volkeren, waar boeken van verschillende culturen te vinden zijn. Ook heeft National Geographic een eigen stand en zijn er muzikanten die zomerse klanken ten gehore brengen. De markt wordt gehouden van 09.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer info: www.volkenkunde.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×