Touwtrekken in de branding, foto archief Sleutelstad.

Touwtrekken in branding tijdens Noordzee Zomerfestival

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 13 augustus is het feest in de grote tent op het strandplein aan de Katwijkse Boulevard tijdens het Noordzee Zomerfestival. Er vinden diverse muzikale optredens plaats, theatervoorstellingen en allerlei activiteiten voor kinderen. Op 12 augustus worden wederom de jaarlijkse kampioenschappen ‘Touwtrekken in de branding’ gehouden. De touwtrekkers verzamelen zich rond 17.45 uur. Zowel mannen als vrouwen doen mee met deze Nederlandse kampioenschappen. Meer info en volledig programma: www.noordzeezomerfestival.nl
Teams kunnen zich aanmelden via info@noordzeezomerfestival.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×