Kinderen in beweging bij BplusC

Bij BplusC kunnen kinderen in beweging komen. Op dinsdag 9 augustus kunnen mmeisjes van 6 tot 12 jaar meedoen met een cursus buikdansen. Ze krijgen de basistechnieken voorgeschoteld en leren Op een speelse manier de heupen bewegen en sierlijk met een sluier dansen.

Voor wie dansen niet stoer genoeg vindt, start er op maandag 8 augustus een vierdaagse Capoeira workshop. Hieraan kunnen jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar deelnemen. Capoeira is een combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht met Afrikaanse roots. Het draait om beweeglijkheid, kameraadschap en speelsheid. Beide cursussen vinden plaats in het Volkshuis. Meer informatie over prijs, tijd en aanmelding, staat op www.bplusc.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×