KPN Baancompetitiewedstrijd inlineskaten

Op woensdagavond 10 augustus wordt er op de skeelerbaan van de Schaats- en Skeeler Verenging Leiderdorp (SSVL) de KPN Baancompetitiewedstrijd inlineskaten gehouden. Het belooft een groots spektakel te worden met aan de start de Nederlandse kampioenen, topskaters en marathonschaatsers. Daarnaast kan er door alle categorieën een 1000 meter (individueel) worden verreden en vindt er een puntenkoers plaats. De baancompetities worden gehouden voor Senioren (dames en heren) en A Junioren (jongens en meisjes).

Aanvang wedstrijden: 19.00 uur; de toegang is gratis.
Lokatie: Schaats- en Skeelervereniging Leiderdorp, Boomgaardlaan 18, Leiderdorp.

Meer info: www.ssvleiderdorp.nl

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×