Bijeenkomst omgaan met dementie

Volgende week donderdagochtend vindt in wijkservicecentrum De Lepelaar de volgende bijeenkomst plaats van de contactgroep `Zorgen voor iemand met dementie’. Deze contactgroep komt eens in de twee maanden bijeen en wordt geleid door een mantelzorgconsulent van Bureau Informele Zorg van ActiVite. Per bijeenkomst wordt een thema besproken. Dit keer komt Peter Spuij van Probilio praten over herinneringsboeken. Dit zijn boeken over het leven van de dementerende persoon, vol herinneringen. Het maken van zo’n boek, samen met de persoon voor wie het bestemd is, kan helpen bij het verwerkingsproces. Ouderen vinden het bovendien vaak prettig om over gebeurtenissen uit hun leven aan anderen te vertellen.

De bijeenkomst duurt van 10.30 tot 12.30. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Rietje Vrielink, via mantelzorg@activite.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×