Familiehondendag Kynologen Vereniging Rijnland

Honden en hun baasjes zijn op zaterdag 20 augustus welkom bij de Familiehondendag. Met dit evenement start de Kynologen Vereniging Rijnland het seizoen 2011-2012, op een feestelijke manier. De dag begint om 11.00 uur met een hondenkeuring, waaraan rashonden, kruisingen, honden zonder stamboom en gecastreerde reuen mogen deelnemen. Bij de rashonden wordt daarbij gestreden om de titel ‘Beste hond van de dag’. Ook zijn er allerlei demonstraties, in onder andere behendigheid. Hieraan kunnen de bezoekers met hun hond deelnemen. Het komt daarbij vooral aan op gehoorzaamheid, snelheid en wendbaarheid.

Er is verder informatie verkrijgbaar over de diverse trainingen van de Kynologen Vereniging Rijnland. Ook is er een stand gericht op vachtverzorging en het trimmen van honden. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. De happening vindt plaats op het trainingsveld van de Kynologen Vereniging Rijnland aan de Voorschoterweg, nabij Zwembad de Vliet en eindigt om 17.00 uur met een barbecue.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×