Rustig maandje in Leidse studentenhuizen

In de rubriek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft de politie iedere maand een overzicht van de inbraken in studentenwoningen in Leiden en omgeving. Juli was een rustig maandje, want er werd slechts één maal ingebroken en één keer een poging inbraak gedaan:
Bij een studentenpand aan de Wassenaarseweg werd een ruit van een kamer ingegooid en de boel overhoop gehaald. De bewoner was op vakantie en had zijn waardevolle spullen niet achtergelaten. Een huisgenoot ontdekte de ravage en waarschuwde de politie.

Een dief wist een studentenkamer van een pand aan de Jennerstraat binnen te dringen, door via een klein openstaand raampje een groter raam open te maken. Naast kleding werden een horloge en sleutels gestolen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×