Kunstdokter Marie-José van der Klugt houdt spreekuur bij ‘Open makers aan de markt’

De Leidse kunstenaar Marie-José van der Klugt zal in het kader van het Peen en Ui project ‘Open makers aan de markt’ vanaf vandaag een project met het publiek beginnen. Onder de titel “An artwork a day keeps the … away” (een kunstwerk per dag houdt je van … af) wil Van der Klugt als een soort ‘kunstdokter’ geïnteresseerde bezoekers een zogenaamd ‘kunstzinnig consult’ geven. Dit consult zal bestaan uit een individueel en intensief onderonsje over wat kunst betekent of zou kunnen betekenen voor de samenleving en/of voor de bezoeker zelf. De kunstenaar wil deze gesprekken in een schilderwerk verwerken, al dan niet samen met de betreffende bezoeker. Een bijzondere manier om aan te sluiten bij de nog steeds aanhoudende discussies over de aangekondigde bezuinigingen op de Kunst & Cultuur. De dokter houdt vanaf vandaag tot en met 20 augustus iedere dag spreekuur van 15.00 tot 17.00 uur aan de Aalmarkt 17. (Foto screenshot: www.MJ-Picassa.nl)

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×