Groenhazengracht krijgt grondige schoonmaakbeurt

De mannen van de Leidse Rederij en de Drie Geuzen hebben gisteren de Groenhazengracht onder handen genomen, waarvan het ondiepe water langzaam, maar zeker totaal dichtslibde met rotzooi. Ondanks diverse schoonmaakacties in de Leidse wateren, was er aan deze verbinding tussen de Witte Singel en het Rapenburg nog niets gedaan en vonden de schippers het hoog tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. De ‘vangst’ bestond uit 19 fietsen, een aantal stalen binten, diverse verkeersborden, een reuze kaarsenstandaard en zelf een platenspeler. Daarnaast werden er bergen stenen uit het water gevist. Na afloop genoten de mannen van een kopje koffie op het terras van café de Grote Beer. ( Foto’s: Leidse Rederij en Ruud van As)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×