Inloopavond Borstkanker Vereniging in Diac

Het Diaconessenhuis en de regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland, organiseren op woensdag 17 augustus een inloopavond. Tussen 19.30 en 21.30 uur zijn vrouwen die borstkanker gehad hebben, welkom in de kapel van het ziekenhuis. Ze kunnen daar met lotgenoten praten, ervaringen uitwisselen, en vragen stellen. Ook is er informatie verkrijgbaar over onder meer proteses en en aangepaste kleding.

Iedere derde maandagochtend van de oneven maanden en iedere derde woensdagavond van de even maanden worden deze inloopbijeenkomsten in het Diaconessenhuis gehouden. De toegang is gratis, ook voor mensen die geen patiƫnt van het Diaconessenhuis zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×