Laatste Maori-weekend in Volkenkunde

Nog een weekje en dan zijn de activiteiten rond de grote Maori-tentoonstelling in Museum Volkenkunde afgelopen. Op vrijdag 12 augustus wordt een feestelijke ‘ladies night’ gehouden met live Maori-muziek, dans, workshops en lekkere hapjes en drankjes. Op zondag 14 augustus vindt een speciale Maori-dag plaats voor jong en oud, waarbij een aantal Maori’s te gast zullen zijn en de bezoekers meevoeren op hun Haka, de stoere dreigdans. Kinderen kunnen een coole Maori tatoeage krijgen en mogen samen met George Nuku aan de slag om een mooi kunstwerk te maken. Verder zijn er workshops sieraden maken voor de dames, die vrijdagavond verhinderd waren en treedt het Leidse zeemanskoor Rumor di Mare op met deze keer echte Wakaliederen in hun repertoire. Meer info: www.volkenkunde.nl (Foto:PR.)

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×