Twee agressievelingen veroorzaken overlast in horecagelegenheid

Gisteren, rond 17.40 uur, kreeg de politie een melding over een agressief tweetal in een horecagelegenheid aan de Haarlemmerstraat. Beide mannen zorgden voor veel overlast en werden door een medewerker de zaak uitgestuurd. Dat leidde tot gespuug en gescheld en een medewerker kreeg een klap in zijn gezicht. Vervolgens probeerde één van de mannen de kassa mee te nemen, maar dat mislukte. Op basis van het opgegeven signalement hield de politie even daarna op de Moriaanstraat een 18-jarige Leidenaar aan, die wel vaker met de politie in aanraking is geweest. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×