Foto: PR.

Positieve boodschap door Luciano & Messenjah Band

Zoals velen van zijn Jamaicaanse voorgangers, zette Jepther McClymont aka Luciano zijn eerste muzikale stappen in de kerk. Toen de getalenteerde muzikant 11 jaar was, stierf zijn vader en liet hem alleen een gitaar na. Als eerbetoon aan zijn vader leerde Luciano gitaar spelen. Zijn muziek is altijd heel positief en vaak gebaseerd op teksten uit de bijbel. Daarom kreeg deze zanger/gitarist al snel de bijnaam The Messenjah. Op dinsdag 30 augustus verzorgt hij, samen met zijn swingende band, een optreden in het Leidse LVC.
Meer info: www.lvc.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×